Локација на продавници

Скопје

Плоштад Македонија
Никола Вапцаров , бр.3 лок.1 - спроти кафе "TREND"
Скопје, Република Северна Македонија
Работно време : Пон-Петок 10:00 – 20:00 / Сабота 10:00 - 18:00 / Недела НЕРАБОТЕН ДЕН

Контакт центар тел : (+389) 078-897-664 (секој работен ден 10ч-18ч)

Куманово

Бул.3та МУБ бр.33
Куманово, Република Северна Македонија
Работно време : Пон-Петок 10:00 – 20:00 / Сабота 10:00 - 18:00 / Недела НЕРАБОТЕН ДЕН 

Контакт центар тел : (+389) 078-897-664 (секој работен ден 10ч-18ч)

Штип

Stip City Mall
Штип, Република Северна Македонија
Работно време : Пон-Сабота 10:00 – 22:00 / Недела 10:00 – 20:00

Контакт центар тел : (+389) 078-897-664 (секој работен ден 10ч-18ч)

Струмица

Булевар Маршал Титп, до А1
Струмица, Република Северна Македонија
Работно време : Пон-Петок 9:00 – 20:00 / Сабота 9:00 - 19:00 / Недела НЕРАБОТЕН ДЕН

тел: (+389) 077-720-100

Контакт центар тел : (+389) 078-897-664 (секој работен ден 10ч-18ч)

 

Serbia, Novi Pazar

Pasaz Nove lucne zgrade, Avnoj-a bb
Novi Pazar , Serbia
Work time : 10:00 – 20:00
tel: (+381) 066-830-3030

Kosovo, Ferizaj 

The Village – Shopping & Fun
Ferizaj , Kosovo
Work time : 10:00 – 22:00
tel: (+383) 49-352-050

crossmenuchevron-down