“MARABELLA” е моден бренд основан во 2017година во Македонија кој нуди широк асортиман на женски ташни изработени од високо квалитетна еко кожа и модни додатоци.Препознатлив по високиот квалитет на своите производи и дизајн инспириран од најновите трендови во светот на модата.

Ташните ги изработуваме во нешето атеље кое се наоѓа во Турција составено од врвен тим на специјализирани мајстори и врвни дизајнери.

Процесот на изработка вклучува рачна изработка на целосната ташна од почетокот па се до самиот крај,целта ни е секоја ташна која ке ја изработиме да биде направена со многу љубов и внимание .

MARABELLA ви нуди чувство на префинетост и сигурност во секој следен чекор.

За тоа колку се задоволни нашите купувачи од нас кажува и самиот факт што секојдневно добиваме безброј пораки кои се преполни со љубов и за кои сме бескрајно благодарни .Воедно оваа е и наша мотивација за секоја следна колекција и за секој нов ден кој претставува предизвик за нас.

 

Бидете и вие дел од нашиот магичен свет 

Ве очекуваме