Информации за испорака

По направената нарачка, ќе добиете меил за потврда на успешноста на нарачката. Доколку нарачката е направена во петок по 15h или во текот на викендот, нарачката ќе биде пратена во првиот работен ден.

Плаќањето на нарачката може да се изврши само во кеш на лице место односно во моментот на превземање на истата.

Курирската служба врши достава до Вашата адреса од понеделник до петок од 9-16h, а во сабота од 9-13h. За таа цел потребно е лице кое ќе биде присутно на адресата посочена за достава.Вообичаен рок на достава 1-3 работни дена.Доколку се работи за достава на пакет во село или подрачје надвор од градот доставата може да биде пролонгирана до 7 работни дена.Доколку во селото или подрачјето кое сте го избрале доставата не се врши, ке бидете побарани од курирската служба за договарање на местото каде би можеле да ја подигнете нарачката.

НАПОМЕНА понекогаш може да дојде до технички проблем со што доставата на одредени пакети може да биде пролонгирана, во тој случај Ве замолуваме да не контактирате на некој од нашите профили или на телефонскиот број 078/897-664

Трошокот за испорака го плаќа самиот купувач. Цената на доставата до база на Брза Пратка изнесува 100ден.Доколку во градот кој сте го избрале Брза Пратка немаат база тогаш доставата ке биде извршена до адреса што значи дека цената на истата ке биде 130ден.Цена на доставата до адреса изнесува 130ден.Доколку сметката е над 2.500ден доставата е бесплатна.

НАПОМЕНА доколку нарачката биде вратена од курирската служба поради неуспешен обид за достава, истата се враќа назад со што добивате забрана за било каква порачка во иднина од нашата продавница. Доколку е потребна замена на производот , трошокот за враќање и преземање на новиот производ го плаќа самиот купувач. Марабелла ја презема обврската за подмирување на трошокот само доколку испорача несоодветен производ во однос на боја или модел.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram